Autor |
Poruka |
Bob Rock
Ukupno postova: 16 Spol: Muško
|
Sanja je napisao/la: ›
Bit će da je nešto zakržljao humor ovdje u zadnje vrijeme, žale se da ne razumiju, nisi jedini. ;-)
|
Ja sam uvijek za šalu. Čak ako je i na moj račun. |
|
_________________ Tko drema, nema. |
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Ovo cijenim, slijedeća je na moj - koliko vremena i kilometara trčanja treba da se učvrsti guza? |
|
|
|
|
|
Bob Rock
|
Ovo cijenim, slijedeća je na moj - koliko vremena i kilometara trčanja treba da se učvrsti guza?
|
Ne smijem ti na ovo odgovoriti. Žena mi stoji iza leđa. Mogu samo posvjedočiti. Puuuuuno prakse. |
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
a ja se ponadala da se mora trčat u paru... ;-) |
|
|
|
|
|
Bob Rock
|
a ja se ponadala da se mora trčat u paru... ;-)
|
U paru je uvijek lijepše. |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Ovo cijenim, slijedeća je na moj - koliko vremena i kilometara trčanja treba da se učvrsti guza?
|
za guzu su stepenice zakon, samo treba gaziti punim stopalom. ili steper. a naročito planinarenje ili najobičnije hodanje uzbrdo - guza vrlo brzo počinje prkositi gravitaciji |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
za guzu su stepenice zakon, samo treba gaziti punim stopalom. ili steper. a naročito planinarenje ili najobičnije hodanje uzbrdo - guza vrlo brzo počinje prkositi gravitaciji
|
gazenje punim stopalom ne dopusta misicima da apsorbiraju udarac, stalni udarci bi ostetili glezanj i koljena. normalna dijeta + redovna vjezba = happy guza!!
planinarenje u Osijeku? nema me tamo dugo vremena ali se ne sjecam planina... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
gaženje punim stopalom kod penjanja na stepenice ili steper, ne kod trčanja! i nisu mišići ti koji apsorbiraj udarce.
Papuk ti je sat vremena autom od grada. do Jankovca imaš pješke između sat i 2, zavisi kojim putem ideš. osim toga, da te bilo šta od toga stvarno i zanima, ne bi sve u samom startu smatrao nemogućim. |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
gaženje punim stopalom kod penjanja na stepenice ili steper, ne kod trčanja! i nisu mišići ti koji apsorbiraj udarce.
Papuk ti je sat vremena autom od grada. do Jankovca imaš pješke između sat i 2, zavisi kojim putem ideš. osim toga, da te bilo šta od toga stvarno i zanima, ne bi sve u samom startu smatrao nemogućim.
|
Zglobna hrskavica teoretski absorbira udarce, vecinom u starijim i nepokretnim osobama koje nemaju razvijene misice ili su misici izgubljeni radi nedostatka kretanja. Gazenje punim stopalom nije prirodan pokret u bilo kojoj vrsti vjezbe. Zasto obuca ima petu?
Sve je moguce... Vecina ljudi koja se prvi but ukljuce u fizicku vjezbu prestanu radi dva razloga:
1. Minimalni napredak zbog nedostatka razumijevanja fizicke aktivnosti i vaznost razumne dijete.
2. Fizicka ozljeda zbog vecinom dobronamjernih, ali ponekad losih savjeta.
Osim toga, u pravu si stvarno me ne zanima... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Bob Rock
|
Moj savjet, kao dugogodišnjeg rekreativca trkača, za zgodnu guzu i ostale dijelove tijela je lagano dugotrajno trčanje, hodanje, vožnja bicikla, plivanje, nogomet, košarka i sve ostale sportske aktivnosti. Nije bitno kojim sportom će te se bavit. Bitno je natjerati srce da malo ubrza i potroši koju kaloriju više. Moja poruka svima onima koji razmišljaju o započinjanju bavljenjem bilo kojom rekreacijom je:
1. to nije komplicirano (iako to neki pokušavaju iskomplicirati)
2. vi to možete. |
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Bob Rock je napisao/la: ›
Moj savjet, kao dugogodišnjeg rekreativca trkača, za zgodnu guzu i ostale dijelove tijela je lagano dugotrajno trčanje, hodanje, vožnja bicikla, plivanje, nogomet, košarka i sve ostale sportske aktivnosti.
|
Može basket - jedan na jedan? Ti samo reci kad ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
E vala necu!
Nakon svih krugova oko mostova sto sam godinama optrcavao...nikad vise teretana i nikad vise jogging. Druge vrste rekreacije, tipa basket, tenis ili lagani hakl moze uvijek.
Najblize jogging-u sto sam spreman sebi dozvoliti je voznja motorom kroz sumu, ili uz rijeku, uz more... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Vratio se sa stadiona sad. 14 krugova - moj rekord. I baš je fora dok je ovako navečer sjevalo |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Bilke je napisao/la: ›
Vratio se sa stadiona sad. 14 krugova - moj rekord. I baš je fora dok je ovako navečer sjevalo
|
da zovemo hitnu?????????
ne znam tko bi me natjerao trčati.
ni da moram bježati, nema šanse. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
|