Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
krč.
Ukupno postova: 39 Lokacija: Ladimirevci Spol: Muško
|
turska crna kava me održava budnim, a nesica i nesica 3u1, posebno ta, digne mi koncentraciju ajmee
sad eo pijem nesicu |
|
_________________ rap.flowing ideas thru beat.
gledam te, Anonymous |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Moj video komentar sve razjašnjava
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_7omcdMxeMc[/youtube] |
|
|
|
krč.
Ukupno postova: 39 Lokacija: Ladimirevci Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hint: najbolja bijela kava u gradu je u Waldingeru.
|
potpis |
|
|
|
|
|
zlusch
|
krč. je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hint: najbolja bijela kava u gradu je u Waldingeru.
|
potpis
|
Evo... vidiš da brzo učiš |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ako ne popijem kavu do 10h toliko me boli glava da ne mogu nista mislit nego kako popiti kavu..
pobjec sa sastanka, istjerat stranku..
ako želiš, onda ćeš prestat i to je to
[/quote] |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
padobranac
|
zlusch je napisao/la: ›
Nikad nisam kužio ovisnost o nečemu... pa tako niti o kavi. U životu nisam popio šalicu turske kave jer mi je okus bljak.
|
ma, kad trebas cijeli dan sjedit uz knjige ili papire na faksu, prorade ti crvi, nemas mira, sve drugo sto bi radio prolazi pored tebe, a ti sjedis i ucis i dosta ti je, onda lijepo ustanes, odes skuhas si kavicu, protegnes noge, srknes vruci mirisljavi napitak i nastavis dalje.. |
|
|
|
|
padobranac
|
naravno neko jede cokoladice, neko pusi, neko pije, neko se sexa - prosto tesko je bez nekog ventila.. |
|
|
|
|
zlusch
|
padobranac je napisao/la: ›
Nikad nisam kužio ovisnost o nečemu... pa tako niti o kavi. U životu nisam popio šalicu turske kave jer mi je okus bljak.
|
ma, kad trebas cijeli dan sjedit uz knjige ili papire na faksu, prorade ti crvi, nemas mira, sve drugo sto bi radio prolazi pored tebe, a ti sjedis i ucis i dosta ti je, onda lijepo ustanes, odes skuhas si kavicu, protegnes noge, srknes vruci mirisljavi napitak i nastavis dalje..
|
I dalje ne kužim... i ja sam visio u čitaonici uz Apsena i Demidovića, ali nisam imao potrebe za nekim narkoticima. Ajd, tu i tamo sam zjaknuo po komadima da provjerim kako im stoje suknjice i majice, jelte, ili sam sišao u podrum do kantine na cugu.
Stvarno ne kužim da si netko može dovesti um i tijelo u stanje ovisnosti o nečemu. Evo, izviždite me, ali jebga.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Stvarno ne kužim da si netko može dovesti um i tijelo u stanje ovisnosti o nečemu. Evo, izviždite me, ali jebga....
|
Ne znam kako, ali imam isti problem. Psihicki nisam ovisan o kavi, ne svidja mi se okus, niti me nesto privlaci miris i citava ta ceremonija. Da se kofein guta k'o tableta - konzumirao bih ga tako. ;-)
No, tijelo reagira ako ne popijem kavu do 9 ujutro. Identican problem: nema kave - ima glavobolje. I to takve glavobolje koje se onda vuku kroz cijeli dan. Uzas. Zato mi alarm svira vikendom u 9. Ustanem se - slozim kavu, eksiram, legnem i nastavim spavati. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
padobranac
|
naravno neko jede cokoladice, neko pusi, neko pije, neko se sexa - prosto tesko je bez nekog ventila..
|
To što si nabrojao su gušti koje ljudi prakticiraju jer se osjećaju bolje. Ako te iste stvari konzumiraju da budu normalni u glavi, znači da su psihići u glavi i apsolutno ovisni o nečemu.
Ajd zamisli da sad tu izjavim (kao ti maloprije) da ću, ako ne pojedem 6 bananko čokoladica, biti nadrkan i da ću bježati sa sastanka ili otjerati stranku van.... ili ako ne mrknem onu dugonogu iz marketinga do 10 sati, da će me cijeli dan boljeti glava.
|
ma ti si skroz u pravu, nitko to ne spori..
razume se da smo svi psihici u glavi kad dodjemo u fazu ovisnosti..jer ucestalo prakticiranja bilo kojeg od tih gusta dovodi do ovisnosti..
rado bih da mogu prekinut tu ovisnost..bojim se da ce mi zubi pozutjeti.. |
|
|
|
|
padobranac
|
o pozitivnom dejstvu kave na metabolizam da ne pricamo.. |
|
|
|
|
zlusch
|
o pozitivnom dejstvu kave na metabolizam da ne pricamo..
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
No, tijelo reagira ako ne popijem kavu do 9 ujutro. Identican problem: nema kave - ima glavobolje. I to takve glavobolje koje se onda vuku kroz cijeli dan. Uzas. Zato mi alarm svira vikendom u 9. Ustanem se - slozim kavu, eksiram, legnem i nastavim spavati. ;-)
|
A da na metabolizam i cirkulaciju probate dejstvovati na isti način kao i kofein - pokrenete se nekakvim aerobnim načinom vježbanja? Naravno, ne raditi oštar rez pa prestati s kavom, već onako postupno. Evo, dolazi vrijeme bicikla, trčanja.... |
|
|
|
|
|
|