Autor |
Poruka |
slos Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
slos je napisao/la: ›
Da, samo što nisu građani ti koji duguju najviše za komunalne usluge. U zadnje 2 godine, kako su napravili novi sustav koij je išao preko urbanizma, najveći dio potraživanja od građana je naplaćen. Najveći dužnici su trgovačka društva, s tim da jasnu prevagu imaju ona u čijim upravama sjede politčari točno određene političke opcije. (niti HDSSB niti HSP)
|
To je moguće. Struktura dugovanja nije objavljena. Niti je objavljeno koje firme eventualno duguju komunalnu naknadu, pa samim tim ne možemo niti provjeriti radi li se o firmama koje vode Hdz-ovci (ako ti imaš neke bolje informacije, rado bi ih pročitali) - iako je to donekle logično, jer je Đapić vjerojatno svojima sugerirao što da ne plaćaju.
Bilo bi zanimljivo vidjeti i tko duguje komunalni doprinos. To moraju biti investitori u gradnji, a bilo bi također zanimljivo vidjeti jesu li dobili građevinske dozvole bez da su uplatili komunalni doprinos. Logično bi bilo da se ovdje većim dijelom radi o građevinskim firmama, i firmama koje investiraju u građevinu, što opet ukazuje na političku igru bivše vlasti.
|
Čl. 10 Zakona o pravu na pristup informacjama ti omogućava sve. neka moderator podnese u ime foruma |
|
|
|
|
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol: Nebitno
|
bubalu nije lako. djapic mu je ostavio brdo duga u gradu i gradskim firmama. ostavila bi penzica da bude i dalje direktor ukopa jer ga polao izvlaci iz gabule u koju su ga uvalili farkas i jos vise dolezal. u vodovod bi opet dovela novoselica, al bi mu zabranila neke stvari, zna on dobro koje. ja sam i dalje za to da se braci bajto ponudi da jedan bude direktor unikoma a drugi u poglavarstvu procelnik za financije. oni bi garant izvukli grad iz krize. to su jako pametni decki, najbolji studenti na ekonomskom fakultetu u svojim generacijama. ako je vjerovat starijem bratu vecinu ispita je polozio uz janjetinu. za sve ono sto ne znaju oni krisom pitaju neke gospodje koje su zaposlili u hepu ili neke revizorice pa se onda prave pametni s tudjim znanjem. |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
hengl je napisao/la: ›
djapic mu je ostavio brdo duga u gradu i gradskim firmama.
|
to samo govori o bahatosti onih na vlasti i njihovu ubjeđenju da će zauvijek tamo i ostati.
treba napravit ireviziju svega napravljenog i vidjet koliko se išlo preko prioriteta, samo da se nešto radi i da netko zaradi.nemam ništa protiv izgradnje, ljudi bar imaju posla, al neke stvari baš nisu bile hitne.
sad treba stisnuti kasicu i isplatit dugove, bolje nego se uvlačiti u nove. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
hengl Ukupno postova: 234 Spol: Nebitno
|
kolko je bilo hitna pruga u divaltovoj? uopste nam ne treba! To je debeli forsiro samo da mazne proviziju. pitajte kolko kosta kilometar pruge u drugim gradovima, mislim samo ne u zagrebu jer je ono tamo jos veci lopov |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Koliko košta km tramvajske pruge na pr. u Splitu? Karlovcu? Dalo bi se usporediti... |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koliko košta km tramvajske pruge na pr. u Splitu? Karlovcu? Dalo bi se usporediti...
|
Ahahahahah ovako se dobro nisam nasmijao odavno
Mislim da bi ta usporedba bila MALO teža, dežurna dušebrižnice.
U Hrvatskoj tramvaj u gradskom prijevozu koriste jedino gradovi Zagreb i Osijek. U prošlosti su ga imali i Dubrovnik i Pula i Rijeka i Opatija i Velika Gorica.
A i pod uvjetom da Split npr. i IMA tramvaj, bilo bi glupo uspoređivati cijene tu i tamo, ako zbog ničega drugoga onda zbog konsitucije terena na kojemu bi s nalazila pruga.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Tramvaj |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 15.06.2009. 8:02; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol: Žensko
|
Koliko košta km tramvajske pruge na pr. u Splitu? Karlovcu? Dalo bi se usporediti...
|
Ali ga lupetaš. Ne znam samo koja pruga. Ali eto odi usporedi kilometar mini-metroa u Splitu i tramvajske pruge u Osijeku. |
|
|
|
|
|
Sharon
|
Trippy je napisao/la: ›
|
Ali ga lupetaš. Ne znam samo koja pruga. Ali eto odi usporedi kilometar mini-metroa u Splitu i tramvajske pruge u Osijeku.
|
He, he - jesam vas!!! Pa zato sam i rekla, pobogu! O kakvoj usporedbi lupetaju ovdje neki kad se nema s čim uspoređivati. Samo netko nešto napiše i ostane živ. S kojom cijenom bi se uopće mogao uspoređivati km tramvajske pruge, osim da smo firme koje to postavljaju "uvozili" iz inozemstva?! A tek onda bi bilo veselo... Tramvaj je specifičnost Osijeka koju treba dalje razvijati. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
http://www.vjesnik.hr/html/1999/03/09/nzag.htm
...podaci su, dodushe, stari hrpu godina, ali.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Netko ovdje misli da je narod glup ili priglup. Zato i prolaze tako kako prolaze, i sva sreća da je tako bilo i ne ponovilo se. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
bavaria Ukupno postova: 262 Spol: Nebitno
|
I? Glasovci kad će ta blokada? |
|
|
|
|
|
Sharon
|
bavaria je napisao/la: ›
I? Glasovci kad će ta blokada?
|
Naravno, isto pitanje... Zabrinuti smo pa čekamo. Ili možda nisu govorili/pisali baš istinu? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
Sharon je napisao/la: ›
bavaria je napisao/la: ›
I? Glasovci kad će ta blokada?
|
Naravno, isto pitanje... Zabrinuti smo pa čekamo. Ili možda nisu govorili/pisali baš istinu?
|
Redakcija 031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
[i]- Zbog velikih dugova i neplaćenih računa od danas je blokiran račun Grada Osijeka.
|
...citat Redakcije je od datuma 09.06. - ja zaista ne znam što tu nije jasno..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ha cuj, ne znam jel' blokada il' nije, ali ja svoj povrat poreza nisam dobio... zahvaljujem bivsem gradonacelniku i njegovoj sviti!
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
anakonda
|
...zar povrat poreza nije na državnoj razini?...znam dosta ljudi kojima je stigao još prošli mjesec.... |
|
|
|
|
|
|