Autor |
Poruka |
Mislioc Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
Eto svaki dan gradom odjekuju snažne eksplozije pa mislim da je šteta da se sva ta silna energija potroši samo na treskanje kuća i prozora u Osijeku kada bi se moglo iskoristiti i za npr. proizvodnju energije. S obzirom da ima još preko tisuću mina za eksplodirati mislim da bi gradnja elektrane na eksploziv bila idealno riješenje za Osiječane. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
potpuno se slažem s tobom čak štoviše mislim da bi problem u budućnosti mogli riješit recimo uvozom neexplodiranih minsko explozivnih sredstava iz recimo vijetnama, afganistana, iraka, somalije ili neke trećerazredne zemlje, a ako stvarno jako zagusti mislim da bi bilo u redu zaratiti s nekim. recimo slovencima. |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
potpuno se slažem s tobom čak štoviše mislim da bi problem u budućnosti mogli riješit recimo uvozom neexplodiranih minsko explozivnih sredstava iz recimo vijetnama, afganistana, iraka, somalije ili neke trećerazredne zemlje, a ako stvarno jako zagusti mislim da bi bilo u redu zaratiti s nekim. recimo slovencima.
|
|
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
post ti je toliko glup da ti čak nisu dali ni jedan bijedni kikoš |
|
|
|
Mislioc Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
Ne, vi neshvaćate mi sjedimo na pravom bogatstvu a to su mine. Mogli bi se grijati na njima barem idućih sto godina. Kad samo osjetite tu snagu koja šiba cijelim gradom... samo da je iskorištena u prave svrhe.
Čovječe a kad nad Zagrebom prođe avion nadzvučnom brzinom to odmah dođe u glavni Dnevnik i naslovnice novina i teleteksta kao "Zagrebčani se prepali". Zamislite samo koliko bi mi onda dnevnika ispunili kad svakodnevno gruvaju kao da je rat. |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
evo ako mi sastaviš studiju ja ću to proslijedit nekim ljudima na visokim položajima u gradu koje znam |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
..nije rekao kakve mine...jel protutenkovske....protupješačke.....nagazne...kakve..kakve...???
..jel to za vršno,sredenje ili temeljno opterećenje...??? |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
s obzirom na broj mina zašto ne bi svatko u svom domu imao po jednu centralu?izbjegneš odmah problem distribucije i rasipanja energije.trebalo bi još negdje napravit neki priključak da se može čovjek priključiti sa ispušnim plinom...šteta da se taj potencijal tako olako pušta niz vjetar....al bi sve pucalo i smrdilo!!! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
sokrat
|
...jbga..ja sam zakinut...ja mina nemam....pustio babu da trči po polju,pa sve aktivirala... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Mislioc je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne, vi neshvaćate mi sjedimo na pravom bogatstvu a to su mine. Mogli bi se grijati na njima barem idućih sto godina.
|
zašto se grijati kad se možemo igrati balota ili kamena s ramena
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DhrfhjLd9e4[/youtube] |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
bolje uzmi par glupih ljudi i zaveži nek vrte kolo ko magarci u mlinu, i tog ima dosta zar ne, a ne moramo ni uvozit |
|
|
morgan
|
sokrat je napisao/la: ›
...jbga..ja sam zakinut...ja mina nemam....pustio babu da trči po polju,pa sve aktivirala...
|
koliko života imade baba? il je tako brza bila |
|
|
|
|
sokrat
|
morgan je napisao/la: ›
...jbga..ja sam zakinut...ja mina nemam....pustio babu da trči po polju,pa sve aktivirala...
|
koliko života imade baba? il je tako brza bila
|
cca. 3..ali je i mnogo brza bila |
|
|
|
|
morgan
|
|
koliko života imade baba? il je tako brza bila
|
cca. 3..ali je i mnogo brza bila
|
treba ju držat' pod nadzorom da nam ne bi uništila preostalo gorivo za elektranu.
što ju ne zaposliš kao razminiračicu? |
|
|
|
|
sokrat
|
treba ju držat' pod nadzorom da nam ne bi uništila preostalo gorivo za elektranu.
što ju ne zaposliš kao razminiračicu?
|
...baba je uzela bolovanje..ko i pola države....
...a kaže razminiračica ne bi bila jer je premala plata.... |
|
|
|
|
|
|