Eto svaki dan gradom odjekuju snažne eksplozije pa mislim da je šteta da se sva ta silna energija potroši samo na treskanje kuća i prozora u Osijeku kada bi se moglo iskoristiti i za npr. proizvodnju energije. S obzirom da ima još preko tisuću mina za eksplodirati mislim da bi gradnja elektrane na eksploziv bila idealno riješenje za Osiječane.
potpuno se slažem s tobom čak štoviše mislim da bi problem u budućnosti mogli riješit recimo uvozom neexplodiranih minsko explozivnih sredstava iz recimo vijetnama, afganistana, iraka, somalije ili neke trećerazredne zemlje, a ako stvarno jako zagusti mislim da bi bilo u redu zaratiti s nekim. recimo slovencima.
Monstrum je napisao/la:
potpuno se slažem s tobom čak štoviše mislim da bi problem u budućnosti mogli riješit recimo uvozom neexplodiranih minsko explozivnih sredstava iz recimo vijetnama, afganistana, iraka, somalije ili neke trećerazredne zemlje, a ako stvarno jako zagusti mislim da bi bilo u redu zaratiti s nekim. recimo slovencima.
post ti je toliko glup da ti čak nisu dali ni jedan bijedni kikoš
Ne, vi neshvaćate mi sjedimo na pravom bogatstvu a to su mine. Mogli bi se grijati na njima barem idućih sto godina. Kad samo osjetite tu snagu koja šiba cijelim gradom... samo da je iskorištena u prave svrhe.
Čovječe a kad nad Zagrebom prođe avion nadzvučnom brzinom to odmah dođe u glavni Dnevnik i naslovnice novina i teleteksta kao "Zagrebčani se prepali". Zamislite samo koliko bi mi onda dnevnika ispunili kad svakodnevno gruvaju kao da je rat.
evo ako mi sastaviš studiju ja ću to proslijedit nekim ljudima na visokim položajima u gradu koje znam
..jel to za vršno,sredenje ili temeljno opterećenje...???
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..."
s obzirom na broj mina zašto ne bi svatko u svom domu imao po jednu centralu?izbjegneš odmah problem distribucije i rasipanja energije.trebalo bi još negdje napravit neki priključak da se može čovjek priključiti sa ispušnim plinom...šteta da se taj potencijal tako olako pušta niz vjetar....al bi sve pucalo i smrdilo!!!
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup.
sokrat je napisao/la:
...jbga..ja sam zakinut...ja mina nemam....pustio babu da trči po polju,pa sve aktivirala...
koliko života imade baba? il je tako brza bila
sokrat je napisao/la:
...jbga..ja sam zakinut...ja mina nemam....pustio babu da trči po polju,pa sve aktivirala...
koliko života imade baba? il je tako brza bila
cca. 3..ali je i mnogo brza bila
treba ju držat' pod nadzorom da nam ne bi uništila preostalo gorivo za elektranu.
što ju ne zaposliš kao razminiračicu?