Autor |
Poruka |
The Kid
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la: ›
Naime, u trenutku kada su se počele davati donacije shvatio sam da nemam novčanik uz sebe te sam od dr. Nedeljka Bosanca (također vijećnik HDSSB-a, op.a.) posudio 10 kuna koje sam ubacio u posudu. Ne bih si nikada dopustio takvu blamažu, jer sam do sada sudjelovao u brojnim humanitarnim akcijama.
Autoru tog snimka prepuštam na savjest što ga je pustio u javnost te mu ujedno želim čestit Božić - rekao je Vukić, dodavši da je uvjeren da je snimka djelo nekoga s Osječke televizije.
|
Kao štene kad se uvali u svoju kakicu pa još jače smrdi. Po drugi put nas pokušava prevariti da je dao, kakve veze ima koja te kamera snimila, dali to opravdava? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:46; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
a sta ako je stvarno dao? |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a sta ako je stvarno dao?
|
Dao je 9 870 kn, kažem vam ja Vukić je reinkarnacija Houdinija... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
...onda ti valjd jedini vjeruješ u to.... ...dobro je Pegy rekla, šta se onda bar nije maknio od te škrabice, nego je ovako samo napravio zadnjeg idiJota od sebe....ah, da - možda je išao po onoj da je i loša reklama bolja od nikakve....
...ah, Bože dragi - pa zar ne vidiš kakve političare imamo????...što ne baciš barem jednu peglu????? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Defiant Ukupno postova: 89 Spol: Nebitno
|
kata fakin' strofa |
|
|
|
|
|
Bastro Ukupno postova: 154 Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t_SDvS31NRs&feature=player_embedded[/youtube] |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Znam tipa. Ljigav kao lignja, i guze bi dao ako će imati koristi. Fuj! |
|
|
|
|
|
|
anakonda je napisao/la: ›
|
...onda ti valjd jedini vjeruješ u to.... ...dobro je Pegy rekla, šta se onda bar nije maknio od te škrabice, nego je ovako samo napravio zadnjeg idiJota od sebe....ah, da - možda je išao po onoj da je i loša reklama bolja od nikakve....
...ah, Bože dragi - pa zar ne vidiš kakve političare imamo????...što ne baciš barem jednu peglu?????
|
ja kazem da ne treba napadati ovako javno nekog i izvrgnut ga ruglu ako niste 100% sigurni u to. pa ovo je ultimativna sramota od njega sad napravljena a niste sigurni jer dao ili ne. NE branim ga ja sada ali i meni se jednom dogodilo da sam zaboravio pederusu na slican skup i nisam imao nista osim par zutih gvozdenjaka i isto sam tako dao. bilo me je stid ali nisam se mogao bolje snaci i u tom trenu posuditi vise. Nij uopce bitno tko je taj covjek sada tu nego napadanej bez 100% sigurnosti. Ne ulazim ni u to kakav je on inace. |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
|
...ah, Bože dragi - pa zar ne vidiš kakve političare imamo????...što ne baciš barem jednu peglu?????
|
ja kazem da ne treba napadati ovako javno nekog i izvrgnut ga ruglu ako niste 100% sigurni u to. pa ovo je ultimativna sramota od njega sad napravljena a niste sigurni jer dao ili ne. NE branim ga ja sada ali i meni se jednom dogodilo da sam zaboravio pederusu na slican skup i nisam imao nista osim par zutih gvozdenjaka i isto sam tako dao. bilo me je stid ali nisam se mogao bolje snaci i u tom trenu posuditi vise. Nij uopce bitno tko je taj covjek sada tu nego napadanej bez 100% sigurnosti. Ne ulazim ni u to kakav je on inace.
|
On je inače jedan od najkvalitetnijih kadrova koje je Slavonija iznjedrila posljednjih 15 godina, što je dokazao brojnim uspjesim tijekom školovanja, a to iz dana u dan potvrđuje i na svom radnom mjestu kao i u rodnom gradu.
Ja se slažem s tobom i 100% sam siguran da je ubacio nešto.
Ovi ovdje što se naslađuju njega zapravo mrze jer je on mlad, lijep i uspješan, a oni nisu... |
|
|
|
|
|
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol: Nebitno
|
Dečki jel vi to po zadatku? Kolko dobijete po postu? |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:46; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
toma_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovi ovdje što se naslađuju njega zapravo mrze jer je on mlad, lijep i uspješan, a oni nisu...
|
Tako je! A da samo vidiš kakvu divojku plavojku ima taj Vukić... on je lola i po! |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|