Autor |
Poruka |
kenedi
Ukupno postova: 15 Spol: Muško
|
Uma je napisao/la: ›
toma_os je napisao/la: ›
On je inače jedan od najkvalitetnijih kadrova koje je Slavonija iznjedrila posljednjih 15 godina, što je dokazao brojnim uspjesim tijekom školovanja, a to iz dana u dan potvrđuje i na svom radnom mjestu kao i u rodnom gradu.
Ja se slažem s tobom i 100% sam siguran da je ubacio nešto.
Ovi ovdje što se naslađuju njega zapravo mrze jer je on mlad, lijep i uspješan, a oni nisu...
|
aaahahahahahaha hahahahaha najkvalitetnijih kadrova što ja Slavonija iznjedrila posljednjih 15 godina jaaaoooo hahahahahaha......ajde Glavaševe guzne i podguzne životinjice, priznajte da vam prijete, naterali su vas ovo pišete jel da? jer ako nisu..... jaooo ahahahahaha!!! pa slika govori 1000 rjeci ej.....o cemu vi pricate???
|
Please, do not feed the trolls! |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ajd bar je Slava Vukšić ubacio 200kn! |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3BMNCKLMlLY[/youtube] |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Postoje 2 objašnjenja: ili su mu stranački maheri za vizualno-verbalne opsjene "obradili" spot i dodali taj zgužvani papirić za koji tvrde da je novčani iznos - ili je zaista ubacio na brzaka tih 10 kuna i brže-bolje pobjegao da netko ne vidi koliko je dao.
U svakom slučaju, korisnici pučke kuhinje mogu biti presretni jer nije izvukao ništa iz kutije (ako nije...) - obzirom na ekipu dokazanu u mađioničarskim trikovima kad treba uzeti! |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Je , vjerujem da je jedan od najkvalitetnijih i uklapa se u one kakve sada imamao. |
|
|
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
rizla je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Je , vjerujem da je jedan od najkvalitetnijih i uklapa se u one kakve sada imamao.
|
Evo ja se ovim putem ispričavam tom Vukiću što sam ga ovdje napao zbog, očito pristrane, snimke Osječke televizije. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Da, razvukli smo tipa bez veze, samo zato što su političari uopćeno na lošem glasu pa smo odmah pomislili da je istina ono što smo vidjeli na snimci.Ja ne bih preživjela da mene tako netko lažno napadne i to javno i zato mi je žao što sam nasjela i upala u neke međustranačke ratove. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da, razvukli smo tipa bez veze, samo zato što su političari uopćeno na lošem glasu pa smo odmah pomislili da je istina ono što smo vidjeli na snimci.Ja ne bih preživjela da mene tako netko lažno napadne i to javno i zato mi je žao što sam nasjela i upala u neke međustranačke ratove.
|
da, zaista je nezgodno biti tako neosnovano napadnut ...
ali, zaboravimo sad to ... ajmo ga napadati jer je dao samo 10 kn |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
stvarno! baš je glupo napadat ga.
samo neznam koja je razlika između toga jel dao ništa ili je dao 10 kuna. ako je već "zaboravio novčanik" nije se uopće trebao blamirat |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...eo, i ja se ispričavam jer sam ga napala da nije dao pare i jer sam bila među onima koji su ga javno osramotili radi toga....
...a sada: jadno je i bijedno što je jedan političar u stanju dati/posuditi samo deset kuna za pučku kuhinju, dok se on jadan i bijedan sigurno dobro najeo prasetine i kolača za Božić..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
kaze da ce sav novac zarađen od tuzbe protiv novina koje su to objavile ici u pucku kuhinju. nadam se da se tu moze uzeti neki novac... |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
bez uvrede al danas svaka budala tuži svakoga.gdje to vodi?
još malo kad se netko posere u vlastiti wc susjed će ga tužiti jer govno putuje kanalizacijskom cijevi ispred njegove kuće.
da je baja otišao bi u pučku kuhinju i dao kintu i pokrio se ušima i šutio. |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
znaci novine mogu pisati sta hoce?
kak znas da nije otisao u pucku kuhinju ili neku slicnu ustanovu bez medija jer mu je bio bed sto nije imao novcanik ? |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
Niti jedne novine nisu napisale da nije dao, već su se upitale (stara škola - završiti naslov s upitnikom). Na Ostv, niti jednom nije ni spomenuto njegovo ime, niti njegova donacija, već je samo puštena snimka i to sa javnog skupa, na kojoj se doima (to i sam Vukić priznaje) da nije ništa dao, u prilogu emisije s temom božićna domjenka. Živo me zanima što on i koga tu misli tužiti. Forumaše? Korisnike facebooka? Samo će ponovo povući temu u kojoj je ispao kompletni kreten, gdje je "zaboravio" novčanik i to na domjenak s najavljenom donacijom i to od strane njegove stranke. Dečko izgleda ima mozga koliko i novčanika na domjencima.
No, to me i ne čudi, jer zadrti Hsls-ovac koji svoje ideale mjenja za Glavaševe i onako nije mudar, već samo spreman za prodaju. I to za nešto više od vrijednosti njegove "donacije". |
|
|
|
|
|
|
|