Autor |
Poruka |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
@maddox_rumble
ma to je bila jedna interna poruka sa izvjesnom dozom zajebancije, bez pretjeranog generaliziranja. ali bojim se da je zdrav razum uslijed prekomjerne količine uživanja različitih supstanci davno napustio osobu kojoj je upućena. no, osim poteškoća u razumijevanju, propuh u mozgu za nuspojavu očito ima i rupe u sjećanju.
uzgred budi rečeno, vrata Kluba otvaraju se od 21 sat, a party traje do dugo u idući dan... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la: ›
@maddox_rumble
ma to je bila jedna interna poruka sa izvjesnom dozom zajebancije, bez pretjeranog generaliziranja. ali bojim se da je zdrav razum uslijed prekomjerne količine uživanja različitih supstanci davno napustio osobu kojoj je upućena. no, osim poteškoća u razumijevanju, propuh u mozgu za nuspojavu očito ima i rupe u sjećanju.
uzgred budi rečeno, vrata Kluba otvaraju se od 21 sat, a party traje do dugo u idući dan...
|
ne znam ja tko uživa supstance, ja il ti (po tvome višegodišnjem studiranju prve godine učiteljskog, reklo bi se ti..)
a o čemu pričaš to stvarno ne kužim, izmotavaš se tu i baljezgaš bzvz. da mi dižeš tlak i stvarno na svašta pomišljam od tvog lupetanja.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/r6Ws0dv2I8c&hl=en_GB&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/r6Ws0dv2I8c&hl=en_GB&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
ĆAO! xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
eo i opet ovaj forum i njegove boljke xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
chuposh
Ukupno postova: 11 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hej, smanji sa supstancama pa ćeš osjećati manje potrebe biti bezobrazan. vjerovao ili ne, ali stvarno imam blago iskrivljenu kičmu. smatram kako je ipak daleko odvratnije angažirati vlastitu djevojku da radi prljavi posao koji si do sada redovito sam obavljao.
kako god bilo, tebi hvala na uputama.
pa hajde da zaključimo još jedno ovo naše oftopičarenje u nadi da ćemo svi imati veselu, zdravu i bogatu 2010. godinu!
|
i da još nešto...ja da to nisam htjela poslati...nebi!! neće meni nitko govorit šta ću raditi! |
|
_________________ .we take what we want. |
|
|
|
zla_tratinčica
|
chuposh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hej, smanji sa supstancama pa ćeš osjećati manje potrebe biti bezobrazan. vjerovao ili ne, ali stvarno imam blago iskrivljenu kičmu. smatram kako je ipak daleko odvratnije angažirati vlastitu djevojku da radi prljavi posao koji si do sada redovito sam obavljao.
kako god bilo, tebi hvala na uputama.
pa hajde da zaključimo još jedno ovo naše oftopičarenje u nadi da ćemo svi imati veselu, zdravu i bogatu 2010. godinu!
|
i da još nešto...ja da to nisam htjela poslati...nebi!! neće meni nitko govorit šta ću raditi!
|
kak si ti luda e! xD
kak ću ja dobit ban na forumu xD |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
bilo supika! cuge i klope u izobilju. kuriozitet mi je bio i to što su neki ljudi čak iz susjedne države došli slaviti u klub novu. meni ništa nije falilo osim malo više metala.
Nastavak u subotu:
Citat: ›
Za sve one koje nije savladao novogodišnji mamurluk...
Klub Mini Teatar poziva Vas da prvu novogodišnju subotu (2. siječnja) provedete u dobroj atmosreri uz dobru glazbu. Vrata su širom otvorena od 21 sat, a ulaz je besplatan!
Cuga je dobro rashlađena za vruću zabavu koja se sprema, a glazba dovoljno raznolika da zadovolji gotovo svaki glazbeni ukus.
DJ BigDick uvažava sve Vaše želje i zadovoljava sve Vaše potrebe... ukoliko su razumne. ;-)
|
|
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A jeste jadni...Teatar je propo. |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
d_grassa je napisao/la: ›
A jeste jadni...Teatar je propo.
|
? |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|