Autor |
Poruka |
Caleb
Ukupno postova: 238 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Pa kad raskopaju kopiku zelja ce biti in par godina dok se ne sredi kopika vjerojatno ce i pampas zazivjeti opet.. |
|
_________________ Ako si bogat zavide ti, ako si siromašan smiju ti se; zato budi nevidljiv!  |
|
|
 |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
ovo je jako dobra ideja...ako smo mi išli u osnovnoj u tuheljske toplice di ima 3 bazena, onda će se dolazit i ovdje u aqua park...to što neće biti kopike kakvu je sad znamo nema problema...i dalje će tu biti olimpijski bazen,i odbojkaška igrališta s druge strane, i napravit će se još dječji bazen...šta će ti više? ...bit će manji troškovi održavanja, a ti silni milijuni što su se do sada trošili za koliko-toliko održavanje kopike sada se može prebacit za uređivanje recimo kupališta na dravi...i opet sve 5...imaš mjesto za siromašne...i imaš turističku atrakciju...a imamo i gradske bazene i one bazene gradski vrt ako se ikada izgrade  |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
 |
HokusPokus
Ukupno postova: 148 Spol:  Nebitno
|
Nisam ja to govorio zbog sebe već tebe jer se ti žališ na to, meni nije problem klopnuti tamo.
Ta mladež može i na Dravu a i ovo im je prilika da se bace na neku šljaku i zarade si koju kintu. A umirovljenici uvijek im je nešto skupo a budalaste nasljednike troše tisuće.
Ovo je definitivno istina, visjet ćete pola dana u Portanovi i Avenue Mallu a popodne na kopiku kupanjac. Cijelo ljeto besposličariti i trošiti pare te kukati kako vam je nešto skupo. Licemjeri do boli.
Blesava si 300% jer nisi skužila da sam spominjao ugodu kupanja a vani snijeg. A da malo pratiš gradska zbivanja cijelu godinu onda bi znala da svake godine kopika traži milionske iznose za uređenje i rad ljeti koji je potpuno usporediv s troškovima rada parka za jednu sezonu. To je tebi u redu jer bitno je gdje će se ta mladež kupati nakon što se vrati s mora i ubije par tisuća kuna tamo. Oni koji nemaju za kartu a ja ih znam podosta kojima je i 5 kuna previše kažu da je ovo super ideja i barem će dva do tri puta u sezoni ići u park a ovako ni jednom nisu išli na kopiku. Platiš 5 ili 10 kuna a dobiš gomilu mladeži što ti skače po glavi, vodu na granici radioaktivnosti i podosta ničega. |
|
_________________ ... uvijek na početku i uvijek na kraju ... |
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
sve 5, al ovo je samo studija ...
veliko je pitanje tko će investirati? |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
procitaj clanak? |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
Deebo Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
ideja bolesna ali cjena karata se neuklapa...u budimpešti i u kapošvaru imaju super aqua parkovi a na ulazu nisam dao ni upola tolko novca...i stvarno nevidim kako bi im se mogla ostvarit ova očekivanja, usto je još vrijeme krize...ako ovake cjene budu neče im se isplatit ni u 15 godina...eto najrealnije bi bilo da upola smanje cijene i mislim da bi to privuklo puno više posjetitelja a time i veću zaradu..više se isplati da dođe 3 posjetitelja koji če svaki za ulaz dat 30 kn nego 1 koji će dati 60...ako se mene pita ja si nemogu prijuštit 2 put, 3 put tjedno da odem u taj aqua park, još usto dolazi i cuga hrana...100 kn na dan negine... |
|
|
|
|
 |
model500 Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno

|
Joj kako ste svi pametni da glava boli...pa vjerovatno će biti neke mjesečne karte i tako to,sve će se to u hodu sredit,a u međuvremenu imate i gradske bazene i možda se izgrade još jedni i šta sad toliko kukate? Meni stara Kopika neće puno faliti jer godinama nije dotjerivana kako spada i osim prodaje hamburgera,palačinki i skupog sladoleda drugih sadržaja i nije bilo.
Primjećujem već duže vrijeme kako ste svi na ovom forumu toliko jako pametni da je to strašno,pogotovo taj neki leteći mungos,maniche i ekipa,popili su svu pamet svijeta. A vi ostali isto nemojte biti toliko prekritični prema stvarima koje nisu uopće loše. Recimo šta fali Bizovcu i tim toplicama i sve? Ništa,samo vlasnik s plusom na računu i mala obnova,i sve po starom,da je sve po vašem već bi se napravila štala od toga. Ajde vi u klinac s takvim glupim osvrtima više. |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
piše lijepo da bi ovo bio najveći aquapark u ovom dijelu europe, dakle privlačio bi ljude iz cijele regije. mislite da gardaland, marineland i ostali aqua-landovi žive od stanovnika grada u kojem se nalaze?! |
|
|
|
|
 |
model500 Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno

|
I u krajnjem slučaju šta fali Dravi? Jest da ne bi bilo svejedno ljudima gledati kako se kupaju u tom Aquaparku a oni se moraju kupati u mutnoj Dravi ali što je tu je,da se ima volje od one plaže na Kopiki bi se napravila prava Copacabana. I nemojte toliko srati o tim virovima,kupao sam se na svim kupalištima i skakao s mosta i nikada nije bilo nikakvih problema. Na Kopiki je kupalište ograđeno u vodi a što se tiče crnih rupa one su označene na obali,i šta sad? Samo debil koji ne zna plivati i koji podcjenjuje Dravu bi se utopio. |
|
|
|
|
 |
jura031 Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
Fantasticno...odusevljen sam ovim....mslm da je ovo napokon nesto sto je osijek zasluzio...ali brate previše mi je bilo 5 kuna za kopiku odakle mi 60 kn za ovo....al eto zivi bili pa vidili..nadam se da ce se ovo ostvariti....Osijek <3 |
|
|
|
|
 |
jura031 Ukupno postova: 8 Spol:  Nebitno
|
ovo če privući mali milijon turista sa svih strana....nece biti samo profit na aqua-parku vec ce svi zaradivaati ako ce biti turista....racunaj u osijeku ima 80 000 ljudi...2000 ide na kopiku...ni napunit aqua park nemozemo tako da mi apsolutno ne utjecemo na zaradu toga... |
|
|
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
ne radi se o studiji nego o gotovom projektu sa prezentacijom i radi se koliko sam vidio u članku o španjolskim investitorima osim ovoga u Os otvorit će i 2 ili 3 parka negdje na moru mislim da bi ovaj u Osijeku bio jedini u kontinentalnoj hrvatskoj
osim toga da ne pametujem o tome koliko će se ljudi zaposliti i koliko će samo ljudi posjetiti osijek ako se projekt ostvari, meni je ovo super |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
preko ljeta bi zapošljavali dosta studenata za potrebe spasilačke službe i pružanja usluga...
u profit budućeg investitora NISU uračunati prihodi od ugostiteljske djelatnosti (restoran/night bar na zapadnom ulazu i još jedan restoran otvorenog tipa u središtu aquaparka koji bi imao direktnu poveznicu s parkiralištem) |
|
|
 |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
HokusPokus ti kada ideš na kupanac u Bizovac zimi, odeš prvo u finu toplu zgradu, u toploj garderobi se presvučeš, većinu se vremena kupaš u zatvorenom toplom dijelu, ideš na cugu u gaćama i mokre kose, odeš fiziološke potrebe obaviti u istim tim mokrim gaćama (a možda furaš i bikinac, sorry tvoj izbor) i mokre kose, povremeno odeš u vanjski bazen i gledaš snijeg kako pada (aaaa romantike) i onda se u toplom presvučeš i ideš kući.
Ti bi znači zimi u ovom parku, presvukao se u autu (ili bi već u gaćama pripremljen stigao od kuće), omotao se ručnikom i na nula stupnjeva išao do grijanog bazena (ili bi izveo Geronimo padobranski skok), brčkao se, gledao snijeg, ako bi te slučajno priteralo, kulturnjak kakav jesi, omotao bi se ručnikom i takav mokar bi otrčao do wc-a pa bi u autu upalio grijanje, klopao neš, popio i onda se opet vratio i malo brčkao dok snijeg pada. (Svaka sličnost sa stvarnim događajima ili ličnostima je sasvim slučajna). Čestitam.
Daj Bože da se nađe investitor, daj Bože da se što prije izgradi i da iz cijele Europe nahrupi svekoliko mnoštvo - živi bili pa vidjeli. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Piše da je "radno vrijeme" 120 dana - vjerujem od 5 - 9 mjeseca ili tako nešto; iako iskreno sumnjam da u tih 120 dana ima dovoljno toplih dana za dobiti toliku posjecenost |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
 |
|