Autor |
Poruka |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Ahaha, jel ti anaisin živiš u AmeriKi? Pa to ni tamo više ne ide tako. |
|
|
|
|
|
anaisnin Ukupno postova: 44 Spol: Žensko
|
zen031 je napisao/la: ›
Ahaha, jel ti anaisin živiš u AmeriKi? Pa to ni tamo više ne ide tako.
|
o da baš sam tužila g. Blahnika ))))))) al izgubila zbog izlizane pete ))))
sprdam se čovječe relax |
|
_________________ " U velikim stvarima ljudi se pokazuju onakvima kakvi bi htjeli biti
a u malim kakvi jesu" |
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
anaisnin je napisao/la: ›
123456 je napisao/la: ›
PEGY je napisao/la: ›
123456 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kakve veze vaši komentari imaju s time što netko krši zakon i za to biva prijavljen?
|
zato što je to bizarno
čovjek je na svome radnom mjestu, ima kratku pauzu nakon tko zna koliko sati na radu i stresa u prometu i zapali jednu..... i nayebe, a zašto?
|
Zato jer puši tamo gdje je to zabranjeno - a to je u autobusu. Metar i pol od tog mjesta (dakle, izvan autobusa) nije zabranjeno. Razumiješ li ovako detaljno objašnjeno i razloženo na sastavne dijelove?
|
tko si ti inspektor u gulagu
|
Nisam prijatelju, samo poštujem zakone... Od onih najmanjih i naizgled nevažnih, do onih za koje su zapriječene visoke kazne. Bilo bi dobro da je svijest i ostalih pojedinaca u društvu na jednako visokoj razini kao i moja jer tada ne bi morali raspravljati o tome zašto se zakona ne pridržavaju ni sitne ni krupne ribe u ovim ili onim slučajevima... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
|
PEGY je napisao/la: ›
123456 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kakve veze vaši komentari imaju s time što netko krši zakon i za to biva prijavljen?
|
zato što je to bizarno
čovjek je na svome radnom mjestu, ima kratku pauzu nakon tko zna koliko sati na radu i stresa u prometu i zapali jednu..... i nayebe, a zašto?
|
Zato jer puši tamo gdje je to zabranjeno - a to je u autobusu. Metar i pol od tog mjesta (dakle, izvan autobusa) nije zabranjeno. Razumiješ li ovako detaljno objašnjeno i razloženo na sastavne dijelove?
|
tko si ti inspektor u gulagu
|
Nisam prijatelju, samo poštujem zakone... Od onih najmanjih i naizgled nevažnih, do onih za koje su zapriječene visoke kazne. Bilo bi dobro da je svijest i ostalih pojedinaca u društvu na jednako visokoj razini kao i moja jer tada ne bi morali raspravljati o tome zašto se zakona ne pridržavaju ni sitne ni krupne ribe u ovim ili onim slučajevima...
|
ma no frks poštujem, fiat iustitia et pereat mundus!
btw uopće nisam pušač, al ovo tužakanje mi je infatilno i frustrirano iskenjavanje da prostiš na izrazu . nije čovjek zaklao svinju pred maloljetnicima u busu |
|
_________________ " U velikim stvarima ljudi se pokazuju onakvima kakvi bi htjeli biti
a u malim kakvi jesu" |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
btw uopće nisam pušač, al ovo tužakanje mi je infatilno i frustrirano iskenjavanje da prostiš na izrazu . nije čovjek zaklao svinju pred maloljetnicima u busu
|
Nisam ni ja pušač, ali mi smeta dim cigareta. Bez obzira što ovo nije big deal, treba prijaviti. Od malih stvari se kreće. Najlakše je odmahivati rukom i žmiriti na ovakve "sitnice". Zbog toga je i došlo do toga da se odmahuje rukom i kad su veće stvari u pitanju. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
Stella1989 je napisao/la: ›
chosen je napisao/la: ›
svaki put isti bus ista firma drugačija cijena
|
Hm...da nema onda ona fora kad bus vozi u sezoni, izvan sezone? Ne znam što bih ti drugo rekla. Ne putujem često busevima na duže relacije, ali ono za ixicu što sam ti napisala znam iz vlastitog iskustva.
|
a možda je to što je autobusni kolodvor,vozači i sve vezano uz autobusni kolodvor hrpa debila koji rade kako i što hoće kao i sve manje više u ovoj ljepoj državi...
nerazumiješ...poslao sma im mailove,zvao ih,...sve.....nikome ništa nikad ni dobio konkretan odgovor a višak novaca koji su mi uzeli nikad dobio...
karta je 293 kune povratna na xicu...ne 253 kune ne 303 kune ne 260 kuna..... kroz cijelu godinu zvao i provjerio..ali tam ti naplate kako im se svidiš očigledno... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
nemosvjerovat Ukupno postova: 161 Spol: Nebitno
|
Mislim da se samo na ovom forumu može dogoditi da osoba koja prijavi očito kršenje zakona, kršenje poslovnog pravilnika i ugrožavanje zdravlja putnika, ispadne frustrirana drolja a osoba koja je prijavljena jadničak pod stresom koji mora paliti cigaretu naslonjen na volan.
ako je do sada i bilo neke nedoumice, sada je više nema.
Nakon 10 godina, 031 forum zamjenjuje google i postaje početna stranica moga browsera. |
|
|
|
|
|
|
|
Hm...da nema onda ona fora kad bus vozi u sezoni, izvan sezone? Ne znam što bih ti drugo rekla. Ne putujem često busevima na duže relacije, ali ono za ixicu što sam ti napisala znam iz vlastitog iskustva.
|
a možda je to što je autobusni kolodvor,vozači i sve vezano uz autobusni kolodvor hrpa debila koji rade kako i što hoće kao i sve manje više u ovoj ljepoj državi...
nerazumiješ...poslao sma im mailove,zvao ih,...sve.....nikome ništa nikad ni dobio konkretan odgovor a višak novaca koji su mi uzeli nikad dobio...
karta je 293 kune povratna na xicu...ne 253 kune ne 303 kune ne 260 kuna..... kroz cijelu godinu zvao i provjerio..ali tam ti naplate kako im se svidiš očigledno...
|
smaraš više brate, pošalji fotokopije u Poreznu možda dobiješ konretan odgovor |
|
a u malim kakvi jesu" |
|
|
|
chosen
|
bašp me zanima što bi rekli da je neki klinac zapalio cigaretu u zagranjenom prostoru pušenja...pisali bi knjige o tome kako je balavac kako nije dobro odgojen kako neznam šta.....jebo vas više vozači buseva i tramvaja da nisu takve stoke od ljudi možda bi ljudi bili bolji prema njima....nerazumijem zašto to svi nežele priznati |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
chosen
|
|
|
karta je 293 kune povratna na xicu...ne 253 kune ne 303 kune ne 260 kuna..... kroz cijelu godinu zvao i provjerio..ali tam ti naplate kako im se svidiš očigledno...
|
smaraš više brate, pošalji fotokopije u Poreznu možda dobiješ konretan odgovor
|
ti izgledam kao da me boli k**** što ja tebe smaram sad? |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno
|
nemosvjerovat je napisao/la: ›
Mislim da se samo na ovom forumu može dogoditi da osoba koja prijavi očito kršenje zakona, kršenje poslovnog pravilnika i ugrožavanje zdravlja putnika, ispadne frustrirana drolja a osoba koja je prijavljena jadničak pod stresom koji mora paliti cigaretu naslonjen na volan.
ako je do sada i bilo neke nedoumice, sada je više nema.
Nakon 10 godina, 031 forum zamjenjuje google i postaje početna stranica moga browsera.
|
Nije to na ovom forumu to je u ovoj državi. Donose se zakoni koje nitko ne poštuje pa čak ni oni koji su ih donijeli. Ne da ih ne poštuju nego ih krše naočigled i za to ne budu kažnjeni. Neki prekršitelji čak budu i nagradjeni. Oni nam daju primjer kako se trebamo (nekad i moramo) ponašati. Aj ti sad prijavljuj kog te volja ako ćeš se zbog toga bolje osjećati-šofere, prostitutke koje rade na crno, ljude koji pomažu prijateljima na većoj udaljenosti od 500 metara, babe na pijaci koje ne izdaju račun, doktore koji nesavjesno liječe, suce koji drže predmete u ladicama godinama, profesore koji prodaju ispite....po čemu se oni razlikuju od vozača koji je zapalio cigaretu ? |
|
|
|
|
|
|
i ovaj što puši za volanom i ova što tužaka i ovi upravi i ovi što još legalno kolju svinju u dvorištu nekako mi je to sve isti lonac , koliko god apsurdno zvučalo. jednostavno seljačija |
|
a u malim kakvi jesu" |
|
|
|
chosen
|
i ovaj što puši za volanom i ova što tužaka i ovi upravi i ovi što još legalno kolju svinju u dvorištu nekako mi je to sve isti lonac , koliko god apsurdno zvučalo. jednostavno seljačija
|
nemoj tako vozači buseva nisu nikad krivi,....mislim ajde shvatio bih da radi u eurodomu npr pa recimo da zapali cigaretu mora 10 katova sići...ali ovo...pa neznam jel ima 2 metra od ozačeve kabine do izlaska iz busa (tramvaja,.čega god),....stvarno čisti primjer nekulture.
pušim i ja pa neznam jel mi ikad palo na pamet zapaliti na mjestu gdje je zabranjeno |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
ja mislim da ste vi svi popizdili jer ste ko mali htjeli biti vozač autobusa i sad vam je krivo |
|
|
|
|
|
|
i ovaj što puši za volanom i ova što tužaka i ovi upravi i ovi što još legalno kolju svinju u dvorištu nekako mi je to sve isti lonac , koliko god apsurdno zvučalo. jednostavno seljačija
|
nemoj tako vozači buseva nisu nikad krivi,....mislim ajde shvatio bih da radi u eurodomu npr pa recimo da zapali cigaretu mora 10 katova sići...ali ovo...pa neznam jel ima 2 metra od ozačeve kabine do izlaska iz busa (tramvaja,.čega god),....stvarno čisti primjer nekulture.
|
koji si t smarač )))
daj trgni nešto dobit ćeš infarkt,
sam pazi da je legalno, na primjerenom mjestu, van uredovnog vremena i nikako pred maloljetnicima jer bi te netko mogao uzeti na zapisnik )))) |
|
a u malim kakvi jesu" |
|
|
|
|
|