Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Deset vozača autobusa kažnjeno zbog pušenja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zen031
Ukupno postova: 1236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.04.2011. 12:13 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ahaha, jel ti anaisin živiš u AmeriKi? Pa to ni tamo više ne ide tako. Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
anaisnin
Ukupno postova: 44
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 1
Post Postano: 29.04.2011. 12:16 
Naslov:  

zen031 je napisao/la: ›
Ahaha, jel ti anaisin živiš u AmeriKi? Pa to ni tamo više ne ide tako. Very Happy

o da baš sam tužila g. Blahnika Smile))))))) al izgubila zbog izlizane pete Smile))))
sprdam se čovječe relax

123456

Ukupno postova: 1794
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.04.2011. 12:18 
Naslov:  

anaisnin je napisao/la: ›
123456 je napisao/la: ›
PEGY je napisao/la: ›
123456 je napisao/la (Pogledaj post): › Kakve veze vaši komentari imaju s time što netko krši zakon i za to biva prijavljen?

zato što je to bizarno

čovjek je na svome radnom mjestu, ima kratku pauzu nakon tko zna koliko sati na radu i stresa u prometu i zapali jednu..... i nayebe, a zašto?

Zato jer puši tamo gdje je to zabranjeno - a to je u autobusu. Metar i pol od tog mjesta (dakle, izvan autobusa) nije zabranjeno. Razumiješ li ovako detaljno objašnjeno i razloženo na sastavne dijelove? Smile

tko si ti inspektor u gulagu Smile

Nisam prijatelju, samo poštujem zakone... Od onih najmanjih i naizgled nevažnih, do onih za koje su zapriječene visoke kazne. Bilo bi dobro da je svijest i ostalih pojedinaca u društvu na jednako visokoj razini kao i moja jer tada ne bi morali raspravljati o tome zašto se zakona ne pridržavaju ni sitne ni krupne ribe u ovim ili onim slučajevima...

Post Postano: 29.04.2011. 12:25 
Naslov:  

PEGY je napisao/la: ›
123456 je napisao/la (Pogledaj post): › Kakve veze vaši komentari imaju s time što netko krši zakon i za to biva prijavljen?

zato što je to bizarno

čovjek je na svome radnom mjestu, ima kratku pauzu nakon tko zna koliko sati na radu i stresa u prometu i zapali jednu..... i nayebe, a zašto?

Zato jer puši tamo gdje je to zabranjeno - a to je u autobusu. Metar i pol od tog mjesta (dakle, izvan autobusa) nije zabranjeno. Razumiješ li ovako detaljno objašnjeno i razloženo na sastavne dijelove? Smile

tko si ti inspektor u gulagu Smile

Nisam prijatelju, samo poštujem zakone... Od onih najmanjih i naizgled nevažnih, do onih za koje su zapriječene visoke kazne. Bilo bi dobro da je svijest i ostalih pojedinaca u društvu na jednako visokoj razini kao i moja jer tada ne bi morali raspravljati o tome zašto se zakona ne pridržavaju ni sitne ni krupne ribe u ovim ili onim slučajevima...

ma no frks poštujem, fiat iustitia et pereat mundus!
btw uopće nisam pušač, al ovo tužakanje mi je infatilno i frustrirano iskenjavanje da prostiš na izrazu . nije čovjek zaklao svinju pred maloljetnicima u busu

Stella1989

Ukupno postova: 2929
Post Postano: 29.04.2011. 12:52 
Naslov:  

btw uopće nisam pušač, al ovo tužakanje mi je infatilno i frustrirano iskenjavanje da prostiš na izrazu . nije čovjek zaklao svinju pred maloljetnicima u busu

Nisam ni ja pušač, ali mi smeta dim cigareta. Bez obzira što ovo nije big deal, treba prijaviti. Od malih stvari se kreće. Najlakše je odmahivati rukom i žmiriti na ovakve "sitnice". Zbog toga je i došlo do toga da se odmahuje rukom i kad su veće stvari u pitanju.

Ukupno postova: 587
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 29.04.2011. 13:02 
Naslov:  

Stella1989 je napisao/la: ›
chosen je napisao/la: ›
svaki put isti bus ista firma drugačija cijena

Hm...da nema onda ona fora kad bus vozi u sezoni, izvan sezone? Ne znam što bih ti drugo rekla. Ne putujem često busevima na duže relacije, ali ono za ixicu što sam ti napisala znam iz vlastitog iskustva. Smile

a možda je to što je autobusni kolodvor,vozači i sve vezano uz autobusni kolodvor hrpa debila koji rade kako i što hoće kao i sve manje više u ovoj ljepoj državi...

nerazumiješ...poslao sma im mailove,zvao ih,...sve.....nikome ništa osijek031.com smile nikad ni dobio konkretan odgovor a višak novaca koji su mi uzeli nikad dobio...

karta je 293 kune povratna na xicu...ne 253 kune ne 303 kune ne 260 kuna.....osijek031.com smile kroz cijelu godinu zvao i provjerio..ali tam ti naplate kako im se svidiš očigledno...

nemosvjerovat
Ukupno postova: 161
Post Postano: 29.04.2011. 13:05 
Naslov:  Re: Deset vozača autobusa kažnjeno zbog pušenja

Mislim da se samo na ovom forumu može dogoditi da osoba koja prijavi očito kršenje zakona, kršenje poslovnog pravilnika i ugrožavanje zdravlja putnika, ispadne frustrirana drolja a osoba koja je prijavljena jadničak pod stresom koji mora paliti cigaretu naslonjen na volan.

ako je do sada i bilo neke nedoumice, sada je više nema.
Nakon 10 godina, 031 forum zamjenjuje google i postaje početna stranica moga browsera.

anaisnin
Post Postano: 29.04.2011. 13:06 
Naslov:  

Hm...da nema onda ona fora kad bus vozi u sezoni, izvan sezone? Ne znam što bih ti drugo rekla. Ne putujem često busevima na duže relacije, ali ono za ixicu što sam ti napisala znam iz vlastitog iskustva. Smile

a možda je to što je autobusni kolodvor,vozači i sve vezano uz autobusni kolodvor hrpa debila koji rade kako i što hoće kao i sve manje više u ovoj ljepoj državi...

nerazumiješ...poslao sma im mailove,zvao ih,...sve.....nikome ništa osijek031.com smile nikad ni dobio konkretan odgovor a višak novaca koji su mi uzeli nikad dobio...

karta je 293 kune povratna na xicu...ne 253 kune ne 303 kune ne 260 kuna.....osijek031.com smile kroz cijelu godinu zvao i provjerio..ali tam ti naplate kako im se svidiš očigledno...

smaraš više brate, pošalji fotokopije u Poreznu možda dobiješ konretan odgovor

chosen

Zabranjen pristup
Post Postano: 29.04.2011. 13:06 
Naslov:  

bašp me zanima što bi rekli da je neki klinac zapalio cigaretu u zagranjenom prostoru pušenja...pisali bi knjige o tome kako je balavac kako nije dobro odgojen kako neznam šta.....jebo vas više vozači buseva i tramvaja da nisu takve stoke od ljudi možda bi ljudi bili bolji prema njima....nerazumijem zašto to svi nežele priznati osijek031.com smile

chosen

Zabranjen pristup
Post Postano: 29.04.2011. 13:07 
Naslov:  

smaraš više brate, pošalji fotokopije u Poreznu možda dobiješ konretan odgovor

ti izgledam kao da me boli k**** što ja tebe smaram sad?

silence

Ukupno postova: 1135
Post Postano: 29.04.2011. 13:36 
Naslov:  

nemosvjerovat je napisao/la: ›
Mislim da se samo na ovom forumu može dogoditi da osoba koja prijavi očito kršenje zakona, kršenje poslovnog pravilnika i ugrožavanje zdravlja putnika, ispadne frustrirana drolja a osoba koja je prijavljena jadničak pod stresom koji mora paliti cigaretu naslonjen na volan.

ako je do sada i bilo neke nedoumice, sada je više nema.
Nakon 10 godina, 031 forum zamjenjuje google i postaje početna stranica moga browsera.

Nije to na ovom forumu to je u ovoj državi. Donose se zakoni koje nitko ne poštuje pa čak ni oni koji su ih donijeli. Ne da ih ne poštuju nego ih krše naočigled i za to ne budu kažnjeni. Neki prekršitelji čak budu i nagradjeni. Oni nam daju primjer kako se trebamo (nekad i moramo) ponašati. Aj ti sad prijavljuj kog te volja ako ćeš se zbog toga bolje osjećati-šofere, prostitutke koje rade na crno, ljude koji pomažu prijateljima na većoj udaljenosti od 500 metara, babe na pijaci koje ne izdaju račun, doktore koji nesavjesno liječe, suce koji drže predmete u ladicama godinama, profesore koji prodaju ispite....po čemu se oni razlikuju od vozača koji je zapalio cigaretu ?

anaisnin
Post Postano: 29.04.2011. 13:42 
Naslov:  

i ovaj što puši za volanom i ova što tužaka i ovi upravi i ovi što još legalno kolju svinju u dvorištu nekako mi je to sve isti lonac , koliko god apsurdno zvučalo. jednostavno seljačija

chosen

Zabranjen pristup
Post Postano: 29.04.2011. 13:48 
Naslov:  

i ovaj što puši za volanom i ova što tužaka i ovi upravi i ovi što još legalno kolju svinju u dvorištu nekako mi je to sve isti lonac , koliko god apsurdno zvučalo. jednostavno seljačija

nemoj tako vozači buseva nisu nikad krivi,....mislim ajde shvatio bih da radi u eurodomu npr pa recimo da zapali cigaretu mora 10 katova sići...ali ovo...pa neznam jel ima 2 metra od ozačeve kabine do izlaska iz busa (tramvaja,.čega god),....stvarno čisti primjer nekulture.
pušim i ja pa neznam jel mi ikad palo na pamet zapaliti na mjestu gdje je zabranjeno osijek031.com smile

PEGY

Ukupno postova: 2664
Post Postano: 29.04.2011. 13:54 
Naslov:  

ja mislim da ste vi svi popizdili jer ste ko mali htjeli biti vozač autobusa i sad vam je krivo

anaisnin
Post Postano: 29.04.2011. 13:54 
Naslov:  

nemoj tako vozači buseva nisu nikad krivi,....mislim ajde shvatio bih da radi u eurodomu npr pa recimo da zapali cigaretu mora 10 katova sići...ali ovo...pa neznam jel ima 2 metra od ozačeve kabine do izlaska iz busa (tramvaja,.čega god),....stvarno čisti primjer nekulture.

koji si t smarač Smile)))
daj trgni nešto dobit ćeš infarkt,
sam pazi da je legalno, na primjerenom mjestu, van uredovnog vremena i nikako pred maloljetnicima jer bi te netko mogao uzeti na zapisnik Smile))))

Skoči u forum: