Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tvrđa: austrijske topovske cijevi postavljene ispred Bastiona

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Otofx
Ukupno postova: 168
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.11.2011. 19:56 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kad nema fiće, poslužit će i topovi: http://bit.ly/vI9Q8N

HokusPokus

Ukupno postova: 148
Upozorenja : 1
Post Postano: 10.11.2011. 23:57 
Naslov:  

francika je napisao/la:
Ajme kolko stručne pomoći, a nema niti jedan djelatnik koji bi sam mogao očistiti te topove i druge stvari po potrebi pa se mora angažirati privatna firma za 40.000 kn da postavi par drvenih greda i topove.

Zar se nije to sve moglo napraviti za 10 puta manji iznos od 4.000 kn?

Ne znam, gledao sam kako ih postavljaju jest da nisu to savršeno napravili ali sumnjam da bih to radio za tako male pare. Vjerojatno ne bi ni ti. Bogme su se naradili e sad što tu vrijedi baš 40k kunića ja ne znam ali da su se oznojili na postavljanju definitivno jesu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
HokusPokus

Ukupno postova: 148
Upozorenja : 1
Post Postano: 11.11.2011. 0:01 
Naslov:  

[quote="sikki"]
The Forger je napisao/la:
sikki je napisao/la:

pročitao sam negdje da je ove godine bilo oko 10% više turista nego lani. Istina, ni prije nismo bili turistička meka ali, bože moj, makar se pomiču stvari prem naprijed

tiskovni mediji svašta trpe... piše svak što mu paše... a statistiku možeš promijeniti kako god hoćeš, samo obrišeš jednu znamenku, upišeš drugu i eto većeg broja... Smile bez obzira na stvaran rezultat Very Happy
Nekada se pitam di Vi živite, ja u centru a i redovno sam uz Dravu pa vidim da ima tih turista a turistički busevi puni pa i u ove hladne dane. Slikam sljedeći put za ove što trabunjaju a nemaju pojma. Da ih ima više definitivno je ali koliko su brojke ne bi se upuštao u njih. Mislim da Turistička zajednica radi dobro svoj posao koliko može u ovim trenucima krize. Ne vidim što njima možete zamjeriti ili Vam smeta eto tek tako radi.

Ukupno postova: 640
Post Postano: 11.11.2011. 8:39 
Naslov:  

nova atrakcija za zapišavanje....................radi ta gradska komisija za lijepo, svaka cast

francika

Ukupno postova: 2791
Post Postano: 11.11.2011. 10:02 
Naslov:  

HokusPokus je napisao/la :
francika je napisao/la:
Ajme kolko stručne pomoći, a nema niti jedan djelatnik koji bi sam mogao očistiti te topove i druge stvari po potrebi pa se mora angažirati privatna firma za 40.000 kn da postavi par drvenih greda i topove.

Zar se nije to sve moglo napraviti za 10 puta manji iznos od 4.000 kn?

Ne znam, gledao sam kako ih postavljaju jest da nisu to savršeno napravili ali sumnjam da bih to radio za tako male pare. Vjerojatno ne bi ni ti. Bogme su se naradili e sad što tu vrijedi baš 40k kunića ja ne znam ali da su se oznojili na postavljanju definitivno jesu.

Htio sam reći a šta rade ti konzervatori i restauratori i za šta primaju plaću, možda restauriraju Leonarda da Vincia.
Sama montaža se sa dizalicom obavi za jedan dan i sa dva studenta, a to ne može koštat više od 2.000 kn.

Vic.Mackey
Ukupno postova: 640
Post Postano: 11.11.2011. 12:07 
Naslov:  

Lijepo je biti na Vlasti, Vlasta je bogata i Vlasta te časti.............sve je super, sve je za 5 ako si muško i voliš nogomet

Skoči u forum: