Autor |
Poruka |
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ček, ajd sad malo ozbiljno, Jel ova slika stvarna ili je to neki fotošop ??
|
Na ovu sliku misliš
Ma nije photoshop, ali zaboravili su izrezati prorez na krovu za kovanice da služi kao kasica fićo prasica. |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Bože... Nisam imao ništa protiv postavljanja fiće i tenka iako idejno rješenje liči na nešto napravljeno na lokalnoj pijanci u Drinovcima. Ali ovo je sramota. Pa oni se isprdavaju sa svime što taj fićo predstavlja!!
Nakon cirkusa u Dalju kada su hdssb-ovi klauni pljunuli na branitelje, ovo je sljedeći šamar koji im djele.
Ma što Kolobarić ne sjedne u fiću i rukama ne drži krov?!
Di je sada povjerenstvo za lijepo ?? |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Pustimo mi fiću, što je s vatrometom, jel bilo vatrometa, jel bilo? Kokica barem? |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
fićo, tenk, HDSSB, branza na listi, mafija dere di god stigne, nitko nikog ne jebe 2 %, ovi u drinovcima ne vide zbivanja u osijeku, pa dokad generale Lopove, dokad ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
francika
|
Bože... Nisam imao ništa protiv postavljanja fiće i tenka iako idejno rješenje liči na nešto napravljeno na lokalnoj pijanci u Drinovcima. Ali ovo je sramota. Pa oni se isprdavaju sa svime što taj fićo predstavlja!!
Nakon cirkusa u Dalju kada su hdssb-ovi klauni pljunuli na branitelje, ovo je sljedeći šamar koji im djele.
Ma što Kolobarić ne sjedne u fiću i rukama ne drži krov?!
Di je sada povjerenstvo za lijepo ??
|
Čekaj dok umre, pa će Kolobarića izliti u bronci kako drži krov kao sastavni dio umjetničke instalacije.
Već su mu uzeli otisak, ništa se ne brini. |
|
|
|
|
|
francika
|
Pustimo mi fiću, što je s vatrometom, jel bilo vatrometa, jel bilo? Kokica barem?
|
Pa da vidiš nisam ni primjetio da ga nema, sramota. Pa New York nas je pretekao po broju vatrometa godišnje, nismo si to smjeli dozvoliti. Šta će reći Glavaš na to? |
|
|
|
|
|
francika
|
fićo, tenk, HDSSB, branza na listi, mafija dere di god stigne, nitko nikog ne jebe 2 %, ovi u drinovcima ne vide zbivanja u osijeku, pa dokad generale Lopove, dokad ?
|
Očito je da još nije mafiji stao na žulj. |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Na ovu sliku misliš
|
Bio sam u šoku kad sam prvi puta vidio idejno rješenje ovoga spomenika, ali ove šipke i fosne su me ostavile bez riječi. BLAMAŽA |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ovo s letvama i navarenim šipkama je doista vrhunski estetski moment ove instalacije...
Razlika između "A je to" i ovoga je što je "A je to" zajebancija, a ovi misle ozbiljno... |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Grunfe, majstore!!! |
|
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
Na ovu sliku misliš
|
Bio sam u šoku kad sam prvi puta vidio idejno rješenje ovoga spomenika, ali ove šipke i fosne su me ostavile bez riječi. BLAMAŽA
|
Ali letve, neofarbano gvožđe i novi grb grada osijeka na sjedalu - neprocijenjivo!!
u osječkim tiskovinama će naravno i ovo proći nezapaženo kao i "povećanje" novćanog paketa za novorođenčad i još hrpa drugih "poboljšanja" u ovom gradu u zadnje 2 godine.
Sve što se radi i način na koji se radi možda najbolje simbolizira ova slika. evo prijedloga: neka im ona bude plakat za izbore |
|
|
|
|
|
francika
|
Ovo s letvama i navarenim šipkama je doista vrhunski estetski moment ove instalacije...
Razlika između "A je to" i ovoga je što je "A je to" zajebancija, a ovi misle ozbiljno...
|
|
|
|
|
|
|
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Kako vi ništa ne kužite, zar ne vidite očitu simboliku koju su htjeli prenijeti ovim "popravkom" krova kao i samim spomenikom svojoj vladavini? Poruke bi bila otprilike: "Ovako mi upravljamo dok smo va vlasti - svojevoljeno, gadno, nestručno, bez uplitanja struke i još vas pritom oderemo kao zadnje budale"... |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
francika
|
Ma to je samo upgrade instalacije.
Ipak to malo podsjeća na drveni križ poput Isusovog, a što asocira na patnje hrvatskog naroda. |
|
_________________ U svakom kukolju ima i žita. |
|
|
|
jaguar Ukupno postova: 173 Spol: Nebitno
|
SA OVIM SE U POTPUNOSTI SLAŽEM. |
|
|
|
|