Autor |
Poruka |
ljilj Ukupno postova: 178 Spol: Nebitno
|
ah, šta ćeš,...svako ima nešta: split keruma i jacu, zagreb bandića i horvatinčiča, osijek kolobarića i bubija....prije đaponju i glavonju...
gmazovi i gušteri, što bi rek'o david icke |
|
|
|
|
|
mučki provokator
Ukupno postova: 135 Lokacija: soba Spol: Muško
|
Maloprije sam prošao kraj fićeka i šta vidim!!!! Bubalo i Kolobarić skaču po krovu. Pa jel oni to nas zayebavaju |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Nisam uspio vidjeti danas Glas... Jel ima članak na temu ove sramote ili je opet negdje pri početku preko pola stranice Glavaševa faca ? |
|
|
|
|
|
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol: Nebitno
|
Nisam uspio vidjeti danas Glas... Jel ima članak na temu ove sramote ili je opet negdje pri početku preko pola stranice Glavaševa faca ?
|
ovo drugo |
|
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
Dakle preporuka je: ne čitati Glas Drinov... ovaj Slavonije... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Kontam da iznos nije velik za radove.
No, ostaje pitanje zasto se fico i tenk nisu odmah zastitio?! Ako se ne varam - i tenk i fico su devezeni onako - izravno iz neke garaze. Dapace, tenk su doslovni vozili i parkirali.
Ne trebaju li se ovakvi spomenici propisno zastititi? Koliko ce cesto gradjani Osijeka morati placati ovakve popravke? Kako ce ta "instalacija" izgledati za 10 godina (cak i da djeca, odnosno mrzitelji svega hrvatskog) ne skacu po njoj? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
JurgenKohler Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Hahahahahahahahahahahahah pa mogli su uzet još 100kn pa ofarbat taj stup srama..... |
|
|
|
|
|
francika
Ukupno postova: 2791 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Kontam da iznos nije velik za radove.
No, ostaje pitanje zasto se fico i tenk nisu odmah zastitio?! Ako se ne varam - i tenk i fico su devezeni onako - izravno iz neke garaze. Dapace, tenk su doslovni vozili i parkirali.
Ne trebaju li se ovakvi spomenici propisno zastititi? Koliko ce cesto gradjani Osijeka morati placati ovakve popravke? Kako ce ta "instalacija" izgledati za 10 godina (cak i da djeca, odnosno mrzitelji svega hrvatskog) ne skacu po njoj?
|
Sve je transparentno. Restauracija i konzervacija fiće je plaćena iz fonda spomeničke rente. |
|
|
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
2. ovo s fićom nažalost postaje lakrdija. Do sada sam energično bio ZA ovu instalacija (isključivo kao inat raznoraznim srbočetnicima i njihovim simpatizerima), ali imam i ja određeni prag tolerancije. 4700 kn platit za onako odvratno navarene 3 šipke (iz svinjca kako je neko rekao) i 5 dasaka pokupljenih također iz svinjca?? A sve zato da bi Glavaševi sektaši mogli okolo paradirat u šokačkim šeširima? Ne hvala!
|
pa nije samo ta sipka ugradjena.
ravnali su krov, a mislim da su morali i lakirati.
tak da ja ne vidim sta se vi toliko pjenite za 5000 kn ??? ... mene samo bojanje branika kod dundovica dodje 2000.
meni tih 5000 nije puno love.
|
Pa taj auto je bio izudaran sa SVIH strana,ne samo po krovu nego je i prednja hauba bila cijela udubljena kao i bočne stranice. Jest da bi taj roll bar i ja bolje napravio al nema veze,e kako mi je zlo više od ovih dežurnih pljuvatora... |
|
|
|
|
|
ljilj Ukupno postova: 178 Spol: Nebitno
|
|
|
|
silence
Ukupno postova: 1135 Spol: Nebitno