Autor |
Poruka |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prvo zahvaljujem svima na podršci. Naravno sve kritike i prijedloge ozbiljno shvaćam. Interijer mora naravno biti originalan. Zato ću angažirat mlade umjetnike s umjetničke akademije. Lokacija je u centru grada. Trudit ćemo se pravit najbolju kavu u gradu. A što se tiče glazbe, bit će svega. I klasičnog rocka i elektronike i svega ostalog. Ali naravno pod uvjetom da je kvalitetna glazba. I svako veče će biti neka druga tematika.
Radno vrijeme će biti od nedjelje do srijede normalno do 23h a od četvrtka do subote bi to bio night club. Samo moram vidit još kakvo radno vrijeme ću moći imati. Čvrsto obečajem da ni u kom slučaju neće biti cajki!!! Onog trenutka kad shvatim da lokal ne ide, zatvaram! Al narodnjake neću puštat!!! Jer kao što već navedoh to će biti "CAJKE FREE ZONE!!!" I to mi je glavno načelo poslovanja. Ideju sam dobio upravo na ovom forumu. Vidio sam da još ima i normalnih ljudi u ovom gradu koji ne vole cajke a mjesta gdje bi takvi ljudi izlazili je sve manje ili ih u biti uopće i nema.
Web stranica je već u pripremi . Ona će služit kao glavno glasilo i pomoću nje ću pokušat s gostima zajedno osmislit najbolje sadržaje. Još jednom hvala na feedbacku.
P.S. otvorenje bi trebalo biti za nekih mjesec dana ako sve bude išlo po planu
P.S.S. naravno da će biti i Elvisa! a evo i još nekih koje mi padaju na pamet: Tom Waits, Pink Floyd, U2, Gnarls Barcley, Guns 'N' Roses, Chris Rea, Audioslave, Faithless, Sting, Police, Eric Clapton, INXS, Iggy Pop, Seed, Bob Marley, Queen, Offspring, The Cardigans, The Neptunes, Staind... |
Zadnja promjena: Deez; 06.02.2007. 18:10; ukupno mijenjano 3 put/a. |
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
računaj i na mene da dolazimmmmmm:) |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
LucijaX
Ukupno postova: 188 Spol: Žensko
|
izbor glazbe odlican, ovaj drugi popis jos jaci od prvog...
stavi par dobrih vina po popularnim cijenama, recimo kutjevacku grasevinu i crni pinot, ilocki traminac...
a od piva - uvedi niksicko u ponudu, odlicno je. |
|
_________________ godinama pričaju, ima nas malo, a sve nas je više |
|
|
|
tisha
Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Trudit ćemo se pravit najbolju kavu u gradu....
sto si tice kave...samo da bude dobar esspreso...lavazza...illy...ili tako nesto... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
U ovome gradu ima sve više indie populacije, pa mozda da se dosta orjentiraš i na tu glazbu...JA sam siguran da bi ti dolazilo jako puno ljudi da npr vani mogu cuti :
Bloc Party, The Shins, Interpol, The Arcade Fire, I'm From Barcelona, dEUS, The Good, The Bad And The Queen, Someone Stil Loves You Boris Yelcin, The Postal Service, Bright Eyes, Sufjan Stevens, The Killers, Sigur Ros, McLusky...
btw ako nekoga zanima sa ovakvim slusaonama cemo probati srijedom u Mini Teatru počevši od 3. mjeseca, pa i mene zanima da li bi tko to posjetio... |
Zadnja promjena: Evil Poodingh; 06.02.2007. 17:31; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
budite progresivni, kuhajte tursku i nabavite fildžane... da vidiš navalu u lokal
inace kava:
espresso **
nes ***
turska ***** |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Deez
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
U ovome gradu ima sve više indie populacije, pa mozda da se dosta orjentiraš i na tu glazbu...JA sam siguran da bi ti dolazilo jako puno ljudi da npr vani mogu cuti :
Bloc Party, The Shins, Interpol, The Arcade Fire, I'm From Barcelona, dEUS, The Good, The Bad And The Queen, Someone Stil Loves You Boris Yelcin, The Postal Service, Bright Eyes, Sufjan Stevens, The Killers, Sigur Ros, McLusky...
btw ako nekoga zanima sa ovakvim slusaonama cemo probati srijedom u Mini Teatru počevši od 3. mjeseca, pa i mene zanima da li bi tko to posjetio...
|
primljeno na znanje. kao što rekoh ja volim sve kvalitetno a tako i kvalitetnu indie mjuzu. a vidit ćemo za tursku još. u svakom slučaju bit će Lavazza... |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
canyon
Ukupno postova: 49 Lokacija: os Spol: Muško
|
Mene zanima da li bi tamo moglo biti šta s ovih prostora, recimo Stefanovski lagano praši a ja se opijam jeftinom cugom i onda me samo ujutro izbaciš van do neke klupice. |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
ako možeš nabav velebitsko
i obavezno parking za bickle!!! |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ma nema zabave bez cajki i alkohola |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
od kave definitivno Lavazza ili kak se već piše.... najjakija kava hehe |
|
|
Deez
|
ruana je napisao/la: ›
ma nema zabave bez cajki i alkohola
|
možda za tebe nema. al za ostatak normalnog svijeta postoji i zabava bez cajki. a alkohola će biti. a zabava još više... |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Nemoj napraviti grešku i ne osigurati dobru ventilaciju! :bljak: ili velike prozore koji će se dati otvoriti kada postane preteško disati zrak iz dima cigareta.... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
euchrid je napisao/la: ›
ako možeš nabav velebitsko
i obavezno parking za bickle!!!
|