Autor |
Poruka |
gros
Ukupno postova: 22 Lokacija: tu...negdje... Spol: Muško
|
kad otvoriš javi i meni |
|
_________________ potpis |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kad i gdje je otvorenje? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
l.l.
Ukupno postova: 178 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Deez je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jer sam po prirodi druželjubiv čovjek i zabava mi je uvijek na prvom mjestu!
.
|
...i imam petnaest godina |
|
|
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
l.l. je napisao/la: ›
Deez je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jer sam po prirodi druželjubiv čovjek i zabava mi je uvijek na prvom mjestu!
.
|
...i imam petnaest godina
|
hvala na komplimentu... |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
Lunatic
Ukupno postova: 16 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
e ak otvoriš takav kaf ja ću ti dić spomenik! jer ovo što se događa u Osijeku, to je prestrašno!definitivno nam treba neko mjesto sa normalnom mjuzom jer ćemo inače svi pop......! i kontaj si da ima puno ljudi (možda ne koliko bi trebalo, al ipak) koji bi tamo išli i radi na realizaciji svoje ideje jer imaš podršku jednog dijela ljudi koji još nisu totalno izgubili ukus kad je riječ o glazbi!!!ajde, sretno pa javi kad bude otvorenje!što se tiče svih ovih shema, kava ovakva, onakva, ventilacija, uređenje interijera..bla,bla, to su ipak sam sporedne stvari! ok, nitko se ne želi ugušit u dimu, al već smo navikli na to...ipak je za kaf mjuza presudna i ljudi, naravno, al ak bude ovakva mjuza neće ti dolaziti sva ova debilana koja obilazi cajke tak da nemas beda! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Lunatic je napisao/la: ›
što se tiče svih ovih shema, kava ovakva, onakva, ventilacija, uređenje interijera..bla,bla, to su ipak sam sporedne stvari! ok, nitko se ne želi ugušit u dimu, al već smo navikli na to...ipak je za kaf mjuza presudna i ljudi, naravno, al ak bude ovakva mjuza neće ti dolaziti sva ova debilana koja obilazi cajke tak da nemas beda!
|
Ventilacija je potrebna radi dobivanja svih silnih dozvola za rad; bez dobre ventilacije izvući ćeš se jedino ako imaš debele veze u inspektoratu. Eh, da, Deez, čuvaj se ovih što mjere zvuk! Napravi dobru izolaciju, ma kako ista izgledala i kupi neko starije, rabljeno pojačalo, ukoliko ti ga budu otvarali i limitirali - čupat ćeš kosu sa nekakvom novom Yamahom...
Mjuza nije presudna za kaf... Živi primjer ti je Es.co.bar; Dok je bio Voodoo, sa katastrofalnim interijerom, stolovima i stolicama starima sto godina, sa šesnaesnaest premaza farbe preko i skoro identičnom mjuzom kao i danas - bio je pun. Samo zbog ekipe. Pogle ga danas - nekakvi fakin studenti filozofije koji te čudno gledaju kad u pola pet popodne, poslije posla, naručiš Kozel... Sam, naravno, jer nemaš s kime normalno pričati i popiti tu pivu. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Lunatic
|
pa to sam i napisala...ipak je za kaf mjuza presudna i ljudi, naravno i bivši Voodoo i je dobar primjer za to, ali osim što se promijenila struktura ljudi (što je bed jer mi je tamo bilo stvarno odlična ekipa i atmosfera), promijenila se i glazba, možda ne ono za 180 stupnjeva, ali se definitivno promijenila i ona prije mi je više sjedala nego ova danas!A činjenica je da određena vrsta glazbe okuplja određenu vrstu ljudi, a kad dođeš u kaf gdje ti je mjuza prije bila dobra, a onda čuješ nešt što ti ne odgovara u slučaju da imaš alternativu pokušat ćeš tamo odvući ljude, bar bi ja to napravila...jedino je bed što Osijek i alternativa baš i ne idu zajedno!! |
|
|
|
|
|
cropitta Ukupno postova: 34 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bit izlazaka je upoznavanje drugih ljudi.
Glazba je samo sredstvo za to.
Bilo da se puštaju narodnjaci ili neka druga glazba,
svuda je buka i smrad od cigareta.
Ajde ti bolje otvori neki birc za nepušače pa da i ja dođem. |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ajme koja agitacija. pusti covjeka da otvori kafic kakav zeli. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Deez
|
cropitta je napisao/la: ›
Ajde ti bolje otvori neki birc za nepušače pa da i ja dođem.
|
ne možemo biti sebični i zabranit drugima da puše. to je njihov izbor. a i ja sam nepušač. pa ću se potrudit da bar bude jako, jako prozračan. tako da možeš i ti doći. |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
|
Kako kome.. |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
Deez
|
swamp je napisao/la: ›
|
Kako kome..
|
bitno je da se mladi zabavljaju!!! |
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Deez je napisao/la: ›
bitno je da se mladi zabavljaju!!!
|
ha,ha!!
volim sve što vole mladi |
|
|
|
|
|
Lunatic
|
|
Ahaaa, pa ne znam baš, ja se ne slažem s tim!ok, ja pušim pa nisam mjerodavna, al eto recimo...ne volim miris onih štapića, onak mi baš smeta, al svejedno bih prije bila u kafu gdje svira dobra mjuza i gore štapići nego u kafu gdje sviraju narodnjaci, a osjeti se moj najdraži miris... |
|
|
|
|
|
Deez
|
Lunatic je napisao/la: ›
|
Ahaaa, pa ne znam baš, ja se ne slažem s tim!ok, ja pušim pa nisam mjerodavna, al eto recimo...ne volim miris onih štapića, onak mi baš smeta, al svejedno bih prije bila u kafu gdje svira dobra mjuza i gore štapići nego u kafu gdje sviraju narodnjaci, a osjeti se moj najdraži miris...
|
nema narodnjaka!!! i može se pušit! |
|
|
|
|
|
|