Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
miKaeLa je napisao/la: ›
if u know what I mean pa me zanima ima li nade u ovom gradu da se otvori nesto gdje najnormalniji student moze izac???inace,preferiram stranu glazbu..
|
Definiraj "normalnog studenta". Nazalost, ono sto su danasnji studenti ja ne bih nazvao "normalnim", odnosno, zao mi je sto je tako nesto postalo "normalno". Hrpa tromih, nekreativnih, nezainteresiranih spodoba koje jedva cekaju da diplomiraju uz sto manje truda i zanimanja za bilo sto osim drustvenih igara tipa bela, yamb i karike na marike. Cast iznimkama...
Citat: ›
p.s. posh-tufna vec stvarno previse isfurano,a i west..playlista se zna napamet
|
Iz ovoga sto si napisala, cini mi se da je Luna stvorena za tebe. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
p.s. posh-tufna vec stvarno previse isfurano,a i west..playlista se zna napamet
|
Iz ovoga sto si napisala, cini mi se da je Luna stvorena za tebe.
|
Vi pitate, Leteći mungos odgovara! Dragi Leteći mungoše, ja imam jedan veliki problem...
|
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Leteci mungos
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Ts, ts, samo da je pit! A frulu-dvije zapalit prije?!
|
Frula te fura prema dolje... to prolazi samo u specificnim filmovima - onima u kojima sam samo stazist... ;-)
Inace, sto se tice mjuze, treba shvatiti da se ne moze uvijek svima ugoditi. Dakle, treba zadovoljavati odredjene skupine koje dijele podjednake stilove. Jedino je sranje sto spajanje takvog opohodjenja s klijentima i zatvaranje financijske konstrukcije, poradi relativno malog trzista, cesto rezultira kratkim zivotnim vijekom projekta...
Kako god - svakako obratite paznju na tri stvari koje sam spomenuo... kvalitetno osvijetljenje (kvalitetno ne znaci JAKO), prihvatljive cijene cuge i mjuza... Ne znam koliko je prostor velik, ali i oblik prostora i raspored elemenata u njemu moze puno znaciti... |
|
|
|
|
miKaeLa Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sorry ljudi sto se zazeljeh nekog novog,normalnog mjesta za izac
Luna definitivno nije za mene jer ne spadam u taj tip ljudi..sminka,novci i slicno.. Ali ne spadam ni na cajke ni na okupljanje "pijandura"......Jednostavno ne volim cajke a mogu se zabaviti i bez litara alkohola...Zato... |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ha cuj onda otvori neki svoj lokal gdje ce sve biti po tvome i nadi si nekolicinu istomisljenika koji ce skupa s tobom tamo provoditi vrijeme |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Leteci mungos
|
miKaeLa je napisao/la: ›
Sorry ljudi sto se zazeljeh nekog novog,normalnog mjesta za izac
|
Ne brini, necemo te cipelariti...
Luna definitivno nije za mene jer ne spadam u taj tip ljudi..sminka,novci i slicno..
|
Ok, sorry, ono je bilo vise kao zezanje...
Ali ne spadam ni na cajke ni na okupljanje "pijandura"......Jednostavno ne volim cajke a mogu se zabaviti i bez litara alkohola...Zato...
|
Ovo za cajke jos kuzim... ali mi nije jasno ovo za alkohol... ako se mozes zabaviti bez alkohola, zasto te onda smetaju mjesta gdje izlaze ljudi koji ga konzumiraju?
Jel' bilo ikada nesto u gradu gdje ti je bilo ok? Navedi to mjesto pa ti mozda pomognemo upucivanjem na mjesto koje je tome slicno...
Evo primjer... meni je bilo najbolje u Bunkeru, a danas je Tufna dosta slicna tome (iako se pocela srozavati). |
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Evo ovako ljudi...od iduce srijede pa na dalje u S.Co.Baru ce biti organizirane indie/new wave/post rock večeri, a za glazbu smo zadušeni ja i moja dva prijatelja...
Dakle ako bi ste srijedom gdje na kavu, a volite takvu glazbu S.Co.Bar je pravo mjesto za vas... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Tako će biti svake srijede ili od srijede pa svaki idući dan? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Evo ovako ljudi...od iduce srijede pa na dalje u S.Co.Baru ce biti organizirane indie/new wave/post rock večeri, a za glazbu smo zadušeni ja i moja dva prijatelja...
Dakle ako bi ste srijedom gdje na kavu, a volite takvu glazbu S.Co.Bar je pravo mjesto za vas...
|
...svašta sam preživio....valjda cu i ovo.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
i onako sam svake srijede tamo |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Kava navečer? To samo gazda može......> |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
We're opening soon!!! |
|
|
|
|
|
legenda
Ukupno postova: 95 Lokacija: a tu neko mijesto, neznam kak se točno zove Spol: Muško
|
Deez je napisao/la: ›
We're opening soon!!!
|
kad ce soon?? |
|
_________________ ALL COPS ARE BASTARDS
..::A_C_A_B::.. |
|
|
|
|