Autor |
Poruka |
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
[quote="Alana Bates";p="6933"]Dakle, ako već zbog sebe i svoje kulture ne želiš koristiti pravopis na propisan način, učini to zbog obzira prema ljudima s kojima komuniciraš. (bar je takvo moje mišljenje..)[/quote]
Yeah right, moš mislit' što ne želi.
Ne mogu vjerovat' da ste mu povjerovali.
Nemojte se zavaravati. Tko je pismen, taj ne uključuje pismenost samo po potrebi. |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
uf....teški sugovornici...
da rafiniram svoje postove i pojednostavim ih...moze tak...
ebemu zivot i pravopis...nije bit toliko u pravopisu koliko u ispravljanju pojedinih postova ako oni nisu pisani gramaticki tocno...
da jos pojednostavim....
ako sam ostavio post tako i tako napisan onda te boli kita jel gramaticki tocno...ak oš čitaj ak neš nemoj...al nemoj m iči ispravljati ga...pa nisu ljudi glupi da neznaju šta su napisali
steam ne znam za tebe ali ja imam jedan gubič na kojem piše izključ/uključ |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
fallen-angel je napisao/la: ›
|
ANDŽELKA JER NAŠ TI KOJI SI KAD PRESTIGMEŠ DRUGOG? |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
fallen-angel
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ANDŽELKA JER NAŠ TI KOJI SI KAD PRESTIGMEŠ DRUGOG?
|
ne znam jer drugi je uvijek bio iza mene
ANDŽELKA...hm....muško sam ako ti je ta informacija možda malo fulala |
|
|
|
|
|
8
|
[quote="fallen-angel"]
ANDŽELKA...hm....muško sam ako ti je ta informacija možda malo fulala
[/quote]
онда извини драгице |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
fallen-angel
|
8 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ANDŽELKA...hm....muško sam ako ti je ta informacija možda malo fulala
|
онда извини драгице
|
dragice |
|
|
|
|
|
JASNA
Ukupno postova: 39 Spol: Žensko
|
i molim nikada ne idite s menom na kavu nego sa mnom |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
JASNA je napisao/la: ›
i molim nikada ne idite s menom na kavu nego sa mnom
|
ako tako uvijek govoris, ja idem na kavu bez tebe ... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
"zmenom" bi rekli zagorci, ali u slengu i svakodnevnoj zajebanciji nije bad tako napisati.
Super je kada netko tko fenomenalno konta pravopis i gramatiku, a k tome ima bogat vokabular, pise u zajebanciji takve izraze (hint: 8 - andzelka, steam - moš mislit...i sl.).
Bad je kad netko tako pise jer misli da je to sasvim ok, prirodno mu dodje i cini mu se prihvatljivo, a hrpa ostatka sadrzaja odise besmislom... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
fatcat
|
Gemi je napisao/la: ›
"zmenom" bi rekli zagorci, ali u slengu i svakodnevnoj zajebanciji nije bad tako napisati.
Super je kada netko tko fenomenalno konta pravopis i gramatiku, a k tome ima bogat vokabular, pise u zajebanciji takve izraze (hint: 8 - andzelka, steam - moš mislit...i sl.).
Bad je kad netko tako pise jer misli da je to sasvim ok, prirodno mu dodje i cini mu se prihvatljivo, a hrpa ostatka sadrzaja odise besmislom...
|
Good and Bad - extended vocabulary is great but not always necessary ... what is necessary however, is that you get the message across. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Sorry, U will have to go to some other Forum or write in Cro, cause not everyone is so educated and willing to understand all what U say and what U meant. For some of us it's hard to write correctly in Croatian... it would b even harder to write and take care about English grammar (and vocabulary) to answer U.
Don't make our life more miserable than it already is. ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
fatcat
|
Gemi je napisao/la: ›
Sorry, U will have to go to some other Forum or write in Cro, cause not everyone is so educated and willing to understand all what U say and what U meant. For some of us it's hard to write correctly in Croatian... it would b even harder to write and take care about English grammar (and vocabulary) to answer U.
Don't make our life more miserable than it already is. ;-)
|
OK ... Hrvatski kompletno, a ti bez ispravljanja mojih postova ako nisu pisani gramaticki tocno ... |
|
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
Ima i ona čudesna tvrdnja - "ja osobno mislim"!
Mislim, osobno, ja kao takav, kako je to vrlo učestala pojava. |
|
|
fallen-angel
|
Gemi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Don't make our life more miserable than it already is. ;-)
|
...maybe but only maybe did you think that a people are better in english than in croatian grammar... |
|
|
|
|
|
8
|
...maybe but only maybe did you think that a people are better in english than in croatian grammar...
|
all we are saying
is give trols a chance... |
|
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
|
|