Autor |
Poruka |
Redakcija 031
Ukupno postova: 68042 Spol: Nebitno
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ovo se očekivalo kod srednjike, bilo je i prije uređenja tamo na taj način parkiranih vozila. |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ovakvo ponašanje nije novijeg datuma, no polako se bliži kulminaciji, pa bih rekla radije da je prometna kultura već zakazala i to sa svim sudionicima u prometu - od pješaka do vozača.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
U Osijeku (i ne samo u Osijeku), zakazala je kultura u cjelini, a ne samo prometna kultura. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Boost Ukupno postova: 765 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mislim da je kultura vozača samo dio problema.
Broj automobila se u zadnjih 10-20 godina dosta povećao, a infrastruktura to niti približno ne može pratiti. |
|
|
|
|
|
dr.jubar Ukupno postova: 132 Spol: Muško
|
mislim da je problem u pravljenju problema od incidenata. dakle, jučer je bilo antunovo i ljudi koji su došli autom u tvrđu su parkirali gdje su stigli. izvoditi iz toga zaključke o prometnoj (ne)kulturi je logički neutemeljeno. |
|
_________________ Svečano obećajem upravi Filozofskog fakulteta, Senatu Sveučilišta i Ministarstvu znanosti da ću prije crknut nego im dat i lipe na ime školarine kad uvedu linearni sustav naplate školarina ili budu naplaćivali prenošenje ECTS boda u sljedeću akademsku godinu. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
dr.jubar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da je problem u pravljenju problema od incidenata. dakle, jučer je bilo antunovo i ljudi koji su došli autom u tvrđu su parkirali gdje su stigli. izvoditi iz toga zaključke o prometnoj (ne)kulturi je logički neutemeljeno.
|
...po tebi je onda logični zaključak da je zapravo skroz okej i kulturno na antunovo parkirati na zelenoj površini, npr., iako je ostale dane u godini to zabranjeno zakonom???.....točno se zna kako je u tvrđi na taj dan, ali ne - bitno je nasr**ti se autom na sam trg maltene.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
dr.jubar Ukupno postova: 132 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dr.jubar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da je problem u pravljenju problema od incidenata. dakle, jučer je bilo antunovo i ljudi koji su došli autom u tvrđu su parkirali gdje su stigli. izvoditi iz toga zaključke o prometnoj (ne)kulturi je logički neutemeljeno.
|
...po tebi je onda logični zaključak da je zapravo skroz okej i kulturno na antunovo parkirati na zelenoj površini, npr., iako je ostale dane u godini to zabranjeno zakonom???.....točno se zna kako je u tvrđi na taj dan, ali ne - bitno je nasr**ti se autom na sam trg maltene....
|
uopće ne mislim da treba izvoditi ikakve zaključke o kulturi. tj. da logički nikakav zaključak o kulturi nije moguće izvesti iz incidentne situacije, budući da je kultura trajnog, a ne incidentnog karaktera.
no, pametovanje na stranu.
uopće, držim, nije problem u vozačima nego u tome što grad i policijska uprava nisu smislili dodatna parkirna mjesta, drugačiju regulaciju prometa ili nešto treće. jer ne bi se vozači parkirali na livade da su imali parkirna mjesta.
mogao je grad preko privremenog smanjenja cijene tramvajske karte potaknuti ljude da dođu tramvajem - recimo. |
|
|
|
|
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
udariti stupiće svakih pola metra, pa nek se parkiraju |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|